Nya utmaningar

Efter en del kluvna känslor och viss beslutsångest så har jag bestämt mig för att hoppa av Pic-Agency. Jag har plåtat sport år dem i ett par år och jag har lärt mig massor under tiden. Pic-Agency har lärt mig hur det funkar i branschen och samarbetet med många duktiga fotografer har gjort mig både snabbare och bättre på att presentera bra bilder (tycker jag själv i alla fall ;)). Det är dock väldigt mycket jobb med att bevaka flera matcher i veckan och kombinationen med ett annat heltidsjobb blir svår att få ihop i längden. Ersättningen bygger främst på provision och man får helt enkelt konstatera att Oskarshamn är inte så heta på sportfronten nationellt. Jag ser det ändå som en stor nettovinst med den erfarenhet jag har fått genom att plåta åt Pic-Agency de senaste åren.

Istället har jag lite annat på gång. Min förhoppning är att det ska fortsätta utveckla mig som fotograf och kanske ge mig en annan typ av nettovinst samtidigt. Var det tillräckligt kryptiskt 🙂 ? Jag får återkomma med mer ang. framtidsplanerna längre fram.

Bloggen har fått stå tillbaka lite på senare tid och så kommer det nog att se ut ett tag framöver. Det blir främst lite uppdateringar på Twitter och Instagram. Bloggen får ligga kvar som ”Portfolio” med lite sporadiska uppdateringar då och då. Nedan följer några bilder från senaste helgens fotboll mellan IFK Oskarshamn och Hultsfreds FK.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =