Om Bigfoto

Välkommen till Bigfoto som är arbetsnamnet på min bisyssla som fotograf.

Mitt namn är Peter Holm och förutom mitt arbete på ett kärnkraftverk så ägnar jag mig en del åt fotografering, redigering och bildbehandling. Det blir mest sportfoto då jag följer Oskarshamns AIK i fotbollens division 1 samt IK Oskarshamn i SHL. Jag levererar både sport och redaktionellt via bildbyrån Frilansfotograferna AB som är officiell samarbetspartner till Hockeyallsvenskan samt hoppar in på Oskarshamnstidningens bildredaktion lite då och då. I övrigt kan det bli lite porträtt, event, barn, bröllop m.m i egen regi. Sajten använder jag som kontaktväg och portfolio (under uppbyggnad). Observera att bilder är upphovsrättsskyddade och det är inte tillåtet att publicera mina bilder utan avtal med mig. Det behöver dock inte vara särskilt svårt med ett avtal – ofta räcker det bara med att fråga. Vill du läsa mer om upphovsrätt och vad man får göra med bilder man hittar på nätet så kan du kolla på min sida om upphovsrätt. Mest aktiv är jag på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.